top of page

グループ

公開·37名のメンバー

Crvena zvezda U-19 Man City U-19 uživo prenos 2022 13 децембар 2023

19. 9. 2023. — Ghana International Osman Bukari gives Crvena zvezda the lead at Man City. ... — Manchester City (@ManCity) September 19, 2023. 19. sep ...

14 Apr 2020Eraković – Iz ovoga ćemo izaći jači - Treniram svakog dana po programu koji nam šalju treneri. Trudim se da maksimalno odradim sve obaveze jer znam koliko je neophodno da budem u š... 13 Apr 2020Omladinci donosili poklone i osmehe Jedinstveni poduhvat da u vreme Vanrednog stanja prvotimci Crvene zvezde i omladinci našeg kluba donose pomoć stariji zvezdašima na njihove adre... 18 Apr 2020Đurić i Miletić - Spremamo se za povratak na teren - Odlično sam prihvaćen od strane trenera Simića i svih saigrača. Brzo sam se uverio da su sjajan kolektiv i drago mi je što sam deo ekipe. Osim... godine je branio na 22 meča... 19 Dec 2019Iza juga Marakane - Kadeti uvek na gol više - Zadovoljan sam polusezonom. Završili smo na prvom mestu i moramo da budemo srećni zbog toga. Počeli smo sezonu pobedom u derbiju, a potom je u... 17 Dec 2019Jelić - Verujem u prolazak - U ovoj fazi takmičenja nema lakih protivnika. Mogli smo da prođemo i bolje i gore, ali ne obaziremo se na protivnika, već smo usmereni na nas.... Sportklub - Sve o sportu, timovima, uživo utakmice i rezultati Mateus Nunjes (Mančester Siti) i Šerif Ndiaje (Crvena zvezda) Manchester City's Matheus · Zvezdin tim za Siti: Novo lice u odbrani i Šerif u špicu · Champions ... aprila, a na turniru će pored naših bisera učestvovati još sedam ekipa. Timovi su podeljeni u dve gru... 14 Apr 2022Zvezdini biseri - Goleada kadeta Poraženi su omladinci Crvene zvezde rezultatom 3:1 od ekipe Brodarca, a jedini pogodak na meču za naš tim postigao je talentovani Mirko Nikolaše... 14 Apr 2022Zvezdinih 11 novih profesionalaca Reč je o: Andrija Stožinić (2004, desni bek, mlađi omladinci Crvena zvezda), Ivan Lainović (2005, golman, kadeti Grafičar), Uroš Ilić (2006, lev... 13 Apr 2022 Kadeti ubedljivo do nova tri boda Brodarac - Crvena zvezda 0:4 (0:2) Strelci: Buban... 13 Apr 2022Poraz omladinaca Brodarac - Crvena zvezda 3:1 (1:1) Sudija: Đorđe Maksimović. Nogomet, Srbija: Crvena zvezda U19 Crvena zvezda U19 stranica na Rezultati.com nudi livescore, rezultate, poredak i detalje utakmice. 13 Sep 2023Zvezda licencirala 40 fudbalera za Omladinsku Ligu šampiona Na spisku su: Stefan Marinković, Dušan Višnjić, Vuk Draškić, Pavle Bekonja (golmani), Kosta Nedeljković, Nikola Milojković, Mateja Ostojić, Nema... 11 Sep 2023Zvezdini biseri - Remi Grafičara Grafosi su u okviru šestog kola Prve lige Srbije izašli na megdan Inđiji na “Gradskom stadionu”. Osvrtom na pređašnje susrete između “ljubičarst... 08 Sep 2023Najava prenosa i raspored utakmica Izabranici Marka Neđića su na sjajan način otvorili sezonu, tako što su u prva dva kola ostvarili maksimalan učinak - savladavši Metalac u Gornj... [[STREAM==][] Young Boys Crvena zvezda uživo prijenos 28. 11. 2023. — Manchester City - Young Boys (Arena Sport 7, 21... Crvena zvezda-Young 19 Crvena zvezda U-19 uživo prenos 2022 28 новембар 2023 27. 10 ... 05 Sep 2022Zvezdini biseri - "Strašan arsenal” omladinaca i kadeta Omladinska selekcija Crvene zvezde je savladala IMT na terenima iza juga Marakane sa 6:0. Iako smo na poluvremenu vodili sa 1:0, u nastavku meča... 03 Sep 2022Goleada kadeta za nova tri boda Crvena zvezda - Sloga 9:0 (6:0) 03 Sep 2022Šestica Zvezdinih juniora Crvena zvezda - IMT 6:0 (1:0) 02 Sep 2022Raspored utakmica i najava prenosa mlađih selekcija Kiksnuli su omladinci Crvene zvezde u prethodnom kolu protiv Novog Pazara, ali univerzalac Nemanja Vidojević ističe da je to bio samo loš dan, i... Izabranici Marka Neđića nastavljaju borbu za titulu, a... 15 Apr 2021Iza juga Marakane - Grafosi u novom ruhu Dugogodišnji pomoćnik Milije Žižića u seniorskom timu Grafičara - Milan Stegnjajić, tokom zimske pauze preuzeo je omladinski tim i zamenio Dejan... 14 Apr 2021Triler poraz kadeta Brodarac – Crvena zvezda 4:3 (3:0) Stadion: „FK Brodarac“. Strelci: Mulić u 1. Young Boys U-19 Crvena zvezda U-19 uživo prenos 2022 28. 11. 2023. — Young Boys U-19 Crvena zvezda U-19 uživo prenos 2022 28 новембар Crvena zvezda U19 rezultati uživo, rezultati, raspored, Manchester City U19 - ... Mančester siti Crvena zvezda uživo prenos TV Arena sport 19. 9. 2023. — pep gvardiola Izvor: Manchester City/Screenshot. 19:26. Ovo je dom prvaka Evrope i Premijer lige - od MILIJARDU funti. Crvena zvezda će prvi ...

グループについて

グループへようこそ!他のメンバーと交流したり、最新情報をチェックしたり、動画をシェアすることもできます。

メンバー

• Miller Torbert
    Miller Torbert
  • kanehide-craft
  • Mansi Kothari
    Mansi Kothari
  • Shivani Patil
    Shivani Patil
  • Tanu Mahajan
    Tanu Mahajan
グループページ: Groups_SingleGroup
bottom of page